Tervetuloa uusille kotisivuillemme

Torstai 30.3.2017 - Heli Haverinen


Onkin jo jonkin aikaa kulunut viimeisestä blogikirjoituksestani. Olemme tehneet näitä uusia kotisivujamme ja nyt alkavat olla käyttökunnossa.

Viime vuosi meni hoitokodeissamme samaan rauhalliseen tahtiin. Asukasmäärä on pysynyt samassa, mutta toivomme, että kevät tuo meille piristystä tällä saralla.

Vaikka päivät kuluvatkin rauhalliseen tahtiin, on meillä toki tapahtumia ollut runsaasti. Yhteistyötä Kiteen pallon superpesisjoukkueen kanssa oli viime kesänä mukavien kesäjuhlien merkeissä ja yhteistyö tulee jatkumaan tänäkin vuonna. Juhlissamme oli mukana Kesälahden eläkeläiset paistellen lettuja ja kahvittaen ja heidänkin kanssaan yhteistyö on jatkunut heidän pitämien virkistyshetkien merkeissä ja siitä suuri kiitos!

Juhannussaunaan teimme itse vastat ja koristelimme pihapiirin juhannuskoivuin.

Viime kesänä osallistuimme turvaa luonnosta -hankkeeseen ja sen myötä saimme kasvulaatikolliset itse kasvatettuja herkkuja kuten lehtikaalia, tomaatteja, herneitä, retiisejä. Saimme myös maistella niistä tehtyjä erikoisherkkuja hankeneuvojan ohjastuksella. Kasvihuone viljelyä ja myös pienimuotoista kasvulaatikkoviljelyä aiomme harrastaa myös ensi kesänä.

Vietimme syksyllä myös perinneviikkoa, jonka puitteissa olimme keränneet vanhoja esineitä näytille muisteltaviksi ja katseltaviksi ja kosketeltaviksi.

Itseäisyyspäivänä tarjosimme omaisille juhlalounaan omaistenpäivän merkeissä, saimme sinne vieraaksi Kiteen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Sinikka Musikan.

Joulua vietimme makoisasti jouluherkkuja nautiskellen, joita Kirsi ja Mirja yhdessä loihtivat. Jouluaaton kruunasi tietenkin joulupukin vierailu.

Uusi vuosi on alkanut myös mukavissa merkeissä. Olemme saaneet jo kahteen kertaan nauttia omien kummiluokkiemme vierailuista, viimeksi eilen he kävivät virpomassa ja askartelemassa yhdessä asukkaittemme kanssa. Kiitos heille ja heidän opettajilleen!

Virkistystoiminta on jatkunut ennallaan eri järjestöjen avustuksella. Seurakunnan käynnit jatkuvat ennallaan sekä Keski-Karjalan musiikkiopiston musiikkipaja Anne Lindeberg- Piiroisen johdolla ja jo edellä mainitut Kesälahden eläkeläiset järjestävät virkistyshetkijä. Tämän lisäksi järjestämme itse toimintaa laulaen, lukien ja ulkoille. Karjalanpiirakoita on paistettu ja pääsiäiseksi on tarkoitus leipoa pikkuleipiä.

Olemme laittaneet kotisivujemme kuva-albumiin myös  kuvia tapahtumisistamme, joten käykää katsomassa niitäkin.

Oikein mukavaa kevättä ja pääsiäisen odotusta kaikille!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini