Syksyn mietteitä

Perjantai 27.10.2017 klo 10:36 - Heli Haverinen


Taas on todella pitkä aika, kun blogia on tullut kirjoiteltua. Aika vain kuluu niin nopeasti. Mutta meillä on kuitenkin ajantasaiset facebook-sivut, joiden kautta ovat halukkaat päässeet seuraamaan  mitä meillä täällä hoitokodeissa tapahtuu sanoin ja kuvin. Lisäilin myös tänne meidän kotisivuille albumeihin joitakin tuoreita kuvia toiminnastamme.

Kesä meni sateisissa merkeissä, mutta kuitenkin kaikenlaista mukavaa pystyimme puuhailemaan. Saimme nauttia esim Kiteen superpesisjoukkueen virailusta, kuten myös venäläisen tanssi- ja lauluryhmän esityksestä, näin muutamia vierailijoita mainitakseni.

Pidimme keväällä omaistenpäivän kalasopan ja lettukestien merkeissä ja juhlan järjestelyissä oli mukana Kesälahden eläkeläiset, josta olemme todella kiitollisia. Yhteistyö on jatkunut edelleenkin heidän kanssaan virkistyshetkien merkeissä. Hetket ovat olleet oikein suosittuja ja ihanaa, kun heillä on ollut energiaa tuoda iloa meidänkin asukkaiden ulottuville.

Syksyn omaistenpäivää pidimme sadonkorjuujuhlan merkeissä, keittäjämme Kirsi kertoili  ravintoon ja ruokailuun liittyvistä asioista ja Anne Lindeberg-Piiroinen ilahduttu musisoinnilla.

Vanhusten viikolla kummiluokat esiintyivät kummankin talon asukkaille ja kummiluokat ovat tulossa ilahduttamaan meitä lähempänä joulua ja kenties silloin paistamme piparkakkuja. Meistä ja asukkaista on todella virkistävää ja antoisaa tämä yhteistyö koulun ja lasten kanssa.

Tulossa on myös asukkaiden kanssa itsenäisyyspäiväjuhla Suomi 100 teeman puitteissa juhlalounaineen ja saamme kuulla myös Kesälahden mieskuoron esitystä.

Tänä syksynä siun sote kilpailutti asukaspaikat. Kilpailutuksen piiriin kuuluu vain uudet asukkaat eli entiset asukkaat saavat olla täällä niinkuin ennenkin samoilla ehdoilla kuin tähänkin asti. Toivotaan vaan kovasti, että jatkossa saisimme helpommin uusia asukkaita, sillä tarvetta ja halukkuutta tuntuisi kuiten olevan.

Mutta oikein hyvää syksyn jatkoa, joulua jo odotellessa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini